·

Gran dia de Waterpolo a Nazaret

El dia escomençava a les nou hores en un matiner Túria guanyant el primer partit per 7 a 5, mes tart el Túria tornava a jugar en el que hores mes tart quedaria segon el campionat el Campus Sport, el partit començava empatant a 3, pero a partir d'ahi, un ventolina del Campus bloquejava qualsevol opcio als locals i acabaven 3 a 11.

Pero no nomes jugava el Túria tambe el Llevant que empatava a 9, en Joy Sports, en un partit llent pero plagat de gols i l'ultim partit de la primera ronda ho jugaven Askartza bizcaia qui seria posteriorment campeo del torneig.

Despres de realisar un paro per a descansar i menjar, el torneig se reprenia a les 14.45 hores en la lluita pel tercer i quart posat.

Partit que jugaven el WATERPOLO TÚRIA i el Club WATERPOLO MALLORCA, en este el conjunt balear a dominat de manera clara el primer quart finalisant dos gols amunt en el marcador al seu fi 2-0, l'entretemps li venia be, a les jugadores locals que han unflat un tirada i han aplegat al descans nomes 1 gol avall, 4/3, el partit era un corre carrers pero no conseguien anotar mes gols fins que el club de casa anotava l'empat a quatre i aixina finalisava el quart.

A l'INCIO de l'ultime quart, el TÚRIA s'alvançava per primera volta, pero el MALLORCA empatava a l'instant, el partit aplegava als PENALTIS i en eixa loteria els locals s'adjudicaven el tercer posat.

El final del torneig aplegaria despres en una gran victoria d'ASKARTZA sobre el CAMPUS SPORT, a on ASKARTZA s'aplegue a posar 5 a 1, un resultat que se maquillaria en l'ultim quart finalisant el resultat en 7 a 5