·

El Castello empata a 1, en Tanos

El CD Castello empatà davant el CD Tropezón (1-1) en l'anada de la primera eliminatoria de la fase d'ascens a Segona B. El complicat duel es resolgue en la segona part, en la que Iván Sales salvà al conjunt ‘orellut’ despres de que els cantabres obriren la llanda minuts abans.

En la primera part el balo estigue molt disputat entre cantabres i Castellonencs. El Tropezón aprofità els primers minuts per a posar contra les cordes al Castello. Els locals estigueren a punt d'alvançar-se en diverses ocasions de perill, i nomes els bons reflexos d'Alejandro Zagalá o la falta d'encert de l'atac de l'esquadra de Tanos impedi que l'equip de Geli es marchara en ventaja al descans.

Per la seua part, el conjunt de Sergi Escobar pogue agarrar ventaja despres de un bon dispar de Xavi Rubio que detingue el guardameta Iván en una retillent intervencio.

Font: C.D.Castelló