·

5 anys son molts i toca trencar la mala racha.

Este Llevant, es atre mos ho han canviat porta 13 punts dels ultims 18, a on nomes s'ha perdut en l'Atletic i empatat en Girona a on ningu, puntuava des de cap a 6 jornades.

Pero aixo no lleva que la primera part del Divendres fora una autentica rossejada caducada de marca blanca, encara que despres mos aplegara el deliri colectiu despres de el gol, en l'ultime segon de Boa.

Mirant senyes, fa casi 5 anys que no guanyem als Bilbains, mos tenim que remontar a Maig del 2013, en els ultims 7 partits contra ells, hem empatat 1 el famos 2-2 en el que Deyverson dispara un pedra a cap part en volta d'aguantar el balo i que a la postre suposa la seua perduda i l'empat de l'Athletic en 2 minuts de 2-0 a 2-2.

Puix este conjunt es atre i creem que es capaç de guanyar en San Mames Berria, ya no es aquell equip del que desapareixqueren tots els fantasmes en el descens, per cert algu d'ells este radicat en Sevilla i tampoc es el Llevant de la primera volta quan es pergue 1-2 en el Ciutat, este equip mossega i pelea i guanyara a Bilbao.

Per atre costat l'Athletic te la baixa d'Aduriz casi assegurada i ultimament ve realisant partits prou irregulars, i el Llevant deu aprofitar-se d'eixa circumstancia i seguir l'eixemple del Deportiu de La Corunya.